Mina plastv.....

Sitter som vanligt på jobbet.....
Solen tittar fram fast det är minus fortfarande...
Jag har plastblommor ni vet benjamin fikusar...sitter och funderar starkt på fixa riktiga växter....
Man tillbringar ju många timmar på kontoret och det är ju viktigt att det är mysigt...
Bilplancher finns det ju överallt så där finns det ju en mysfaktor



image156image157

Kommentarer
Postat av: Plogflickan

Samma här min gubbe är en flugfiskare, och vill ha mig med, så jag har börjat så smått
= total nybörjare.

2008-03-05 @ 09:11:05
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Pernilla

God morgon! Växter är viktigt tycker jag. Det renar luften också och det är ju bra. Bilplancher är väl ok bara det sitter något snyggt i bilen som man kan titta på. Men det brukar väl vara halvnakna tjejer på huven och det är kanske inte så kul....för dej alltså.
/P

2008-03-05 @ 09:25:55
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Annsingen

Blommor är superviktigt!
Ja för mej har livets hårda skola funkat så.FÖr andra låter det säkert helt osannolikt att något jobbigt man går igenom kan ge en styrka.Men på sikt gör det det! Inte just den stund det händer såklart,
detta är saker som tagit mej år att komma på.

2008-03-05 @ 09:31:18
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: Sus i dus en desperat lyxhustru!

Tack för alla fina kommentarer nu när jag är sjuk! Jag kan inte förstå att jag blev så ini bombens förkyld! Helt sjukt! I dag känns det inte som jag har någon feber men det vet man ju inte den kan ju dyka upp igen! De jag känner som också legat har haft feber i fem dagar! Så det är en rejäl influensa!

Jag kurerar mig med te och mackor i soffan med mina små gullungar som också ligger där och kraxar! Stackarna som har sportlov och allt! Den enda i familjen som klarat sig är Jennifer som är 11 och hon är hos en kompis! Lika bra det så inte hon också blir sjuk!

Tack tack och många kramar Sus som snart ska vara på benen!

2008-03-05 @ 14:12:19
URL: http://sus68.blogg.se
Postat av: Helen

Ja det blev ny design eftersom vissa bloggare inte kunde se sidan ordentligt. Men visst blir man glad när man ser den vackra gerberan :)
Hoppas allt är bra med dig, klart du får fixa en blomma till kontoret.
Ha de gott

2008-03-05 @ 15:18:02
URL: http://qristall.blogg.se
Postat av: Ulla

Hemma har jag massor av blommor, men på jobbet inte en enda. Konstigt, för jag tycker att växter är viktiga för välbefinnandet.

2008-03-05 @ 18:19:06
URL: http://www.ulla67.blogg.se
Postat av: Jennie om jag får be...aarrghhh

Ja det var själva fanvad det var viktigt med blommor dårå...jag har inte en enda blomma hemma,å har inte haft det på länge.Katterna i detta hushåll är ALLT annat än viga å smidiga,så alla blommor å krukor åker i golvet med en smäll.Och visst är det jäätekul att bara ta sats å kuta in i jordhögen på golvet och sprida ut jorden över hela golvet.Och ta sönder blomman i microdelar är oxå jätteviktigt!Såååå...nnnäää...inga blommor hos mig..ev kommer det senare när katterna ej orkar förstöra mera!hiiih....Men Alice brukar ha blommor i sitt rum.Men ja...där är ingen katt utan att Alice är där...viktigt för mig är dock att fixa min extremt stora kladdgeggamoja gräsmatta snart!å nya HÖGVÄXANDE BUSKAR...eller hur Nils?!kram på dig...

2008-03-05 @ 20:09:12
URL: http://www.starsofsvea.se
Postat av: Gabriella

Jo, det ar nog trevligare med riktiga vaxter, sa satsa pa det!
Longeringen hjalpte, men for sakerhets skull satte vi i... hmm... ingen aning vad det heter pa svenska, faktiskt. Sanadar "gummiband" som man satter fast mellan transet och sadeln sa huvudet halls lite mer nerbojt (sa han inte kunde flamsa sa mycket).
Ja, inte hade jag heller nagonsin trott att jag skulle hamna utanfor Sverige! Men det ena ledde till det andra och till slut blev det som det blev. (Slakt & vanner tappade till slut kollen pa vilket land jag bodde i f.t.).

2008-03-05 @ 22:10:50
URL: http://ibag.blogg.se
Postat av: Titti

Jag skäller på svärfar som har plastblommor, jag skäller på pappa som behandlar sina blommor som barn. Och det värsta... har satt plastblommor ("ärtor på tråd") i amplar i mitt köksfönster... Det är ett litet fönster utan sol, inget lever, och det som lever drar Hilda ner i golvet... Men så fort barnen blir större ska jag in med äkta blommor där igen!
Hoppas du får en bra dag idag!
Kram

2008-03-06 @ 07:33:34
URL: http://dagarimittliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback